• de

Csercsics – A fronton és azon túl

A Csercsics Faipari Kft. Magyarország faiparának fontos résztvevője, amely több mint két évtized gazdag tapasztalatára tekinthet vissza a bútoripari alkatrészek gyártásában és a szerelvények forgalmazásában. Piacvezető pozíciót mondhat magáénak a német és olasz technikákkal gyártott 3D fóliázott frontok gyártásában, de jelentős mennyiségben állít elő tömörfa és furnérozott bútorfrontokat is. A termékskála magába foglalja a bútoriparban előforduló szerelvényeket, kiegészítőket, segédanyagokat. Ezen termékek a cégalapítás kezdetén nagy tudatossággal kialakított hálózatépítési munka eredményeképpen az egész országban ismertek és kedveltek. A nyugati országok közelsége és az időközben kialakított jó szakmai kapcsolatok következtében, 2009 óta a német bútorpiacra gyárt tömörfa étkezőgarnitúrákat. A cég export tevékenysége a román, szlovén, szlovák és osztrák piacokra is kiterjed. Folyamatos innovatív megoldásokon töprengve, a külföldi faipari vásárokat rendszeresen látogatva igyekszünk a hazai és külföldi Partnereink változó igényeinek megfelelni.

Csercsics Faipari Kft. 25 évesTermékkínálatunk részben megtekinthető viszonteladóink üzleteiben, teljes árupalettánk pedig:

Digitálisan Felkészült Vállalkozás lettünk!

2018-ban sikeresen megszereztük a Digitálisan Felkészült Vállalkozás megtisztelő címét.

Csercsics Faipari Termelő, Kereskedelmi és Szolgálatató Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén - az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával