• de

Aktuális árváltozások, új bútorfront katalógus

1. Letölthető/Megtekinthető a 2016.07.01-től érvénybe lévő árváltozások listája, az utóbbi évek rutinjai szerint árakat nem emelünk, csak a beszállítói árváltozásokat érvényesítjük.
2. Örömünkre szolgál közölni, hogy elkészült aktuális bútorfront katalógusunk, mely igazodik a 2012-es katalógus stílusához, de azt tovább gondolva, bővítve, igyekeztünk egy komplettebb, igényesebb anyagot összeállítani, hogy minden információ egy helyen elérhető legyen, valamint, hogy minden frontot kész bútoron is betudjunk mutatni. A bemutatásban és a katalógus elkészítésében a Piper szoftver nagy segítségünkre volt, melyhez a komplett Csercsics 2016 adatbázist megvásárolva, gyártott termékeink elérhetőek, tervezhetőek a bútorokba.
A katalógus elérhető az alábbi menüpontban: Katalógusok
Továbbá letölthető: Csercsics Katalógus 2016
A nyomtatott verzióról a későbbiekben értesítjük Önt, addig is reméljük a digitális verzióval sikerül megkönnyíteni munkáját.
A katalógushoz mindennemű észrevételt szívesen fogadunk!
3. Letölthető/Megtekinthető a 2016.07.01-től érvénybe lépő új laptermék árlistánk és az akciós laminált lapok listája.
Fontos, hogy az akciós lapoknál a komplett árlistában nem az akciós árat tüntetjük fel, ezen lapoknál kérjük minden esetben, a külön csatolt akciós árjegyzéket használja.
Az akciós árak a jelenlegi készlet erejéig érvényesek, melyről tájékoztatást az elérhetőségeinket kérhet!
Az akciós árakból további kedvezmény nem adható, a listaára termékekre a mindenkori vevőkedvezmények érvényesek.