• de

Aktuális változások

Idei első hírlevelünkben néhány változást szeretnénk Önnel tudatni, mely a bútorfront kínálatunkat érinti.

1. Tömörfa frontok változásai

a.) A lecsökkent kereslet, a nehéz beszerzési lehetőségek, megmunkálás és a reklamációk miatt, kénytelenek vagyunk az akác fafajt kivenni a kínálatunkból (tömörfa frontok).
Rendelést csak február 29-ig áll módunkban elfogadni, valamint a jogos reklamációk legyártását még a megszokottak szerint garantáljuk.
b.) A NIPPON ajtók gyártását befejezzük, az ezen típusokra érkező minimális megrendelések mellett nem gazdaságos a gyártása. Megrendelést február 29-ig áll módunkban fogadni.

2. Kifutó szín
A gyártó befejezi a 13. vörös éger PVC fólia gyártását, így ezt kénytelenek vagyunk kifuttatni. Rendeléseket február 29-ig tudjuk fogadni. Helyette jelenleg új színt nem vezetünk be, a pótrendelések és a jogos reklamációk legyártását még egy évig vállaljuk.
Kérjük Önt, hogy színmintákból, bemutatókból a fenti ajtótípusokat, színeket vegyék ki!

3. Webáruház
Szeretnénk kérni minden Kedves Megrendelőnket, hogy a webáruházban leadott rendeléseket a proforma számla alapján fizesse, melyet a rendelés leadása és összekészítése után a kolléganőink küldenek. Mivel nagyon sok termékünk kifutó, így a rendelés leadását követően, az automatikus fizetés sok esetben problémákat okoz, amennyiben bizonyos tételeket már nem tudunk teljesíteni. Köszönjük megértését!

4. Falco újdonságok

A hírlevél végére tartogattunk egy pozitív hírt is, miszerint a Falco 2016-ban ismét dekor bővítést hajtott végre.

Az új lamináltlap színek és struktúrák már rendelhetőek táblában az üzletünkben!
Új felületként a bőr hatású nyomatok léptek be, az új színek pedig a piaci igényekhez, trendekhez igazodnak, mindemellett természetesen a gyár már az E-LE minősítésű lapokat gyártja.

További információk toronyi üzletünkben, vagy ezen az oldalon.

A Falco kiadta az új mintacsomag katalógusát is, melyek nálunk is rendelhetőek, további szíves felhasználásra pedig > > itt < < letölhető.