• de

Csercsics Faipari Termelő, Kereskedelmi és Szolgálatató Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén

A Csercsics Faipari Kft. toronyi telephelyén 1 db Biesse Viet Opera 5 kontaktcsiszolót vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 15 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

A Csercsics Faipari Kft. 1997-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, melynek fő tevékenységi köre a Konyhabútorgyártás, melyet a jelenlegi projekt keretében is fejlesztett.

A társaság elérni kívánt célja, hogy az egyre nagyobb volumenű beruházásoknak is eleget tudjon tenni, mind minőségi, mind kapacitásbeli tekintetben. Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy Biesse Viet Opera 5 típusú kontaktcsiszolót, aminek köszönhetően, képes termékeit nagy tételben gyártani. A kapacitásbeli növekedés mellett, a beszerzett gép pontosságának köszönhetően az előállított termékek minősége is javult. A termelési kapacitás növekedése és a minőség javulása következtében a társaság versenyképessége nőtt, illetve az új piaci szegmens kiszolgálásával javított piaci helyzetén is.

A berendezésnek köszönhetően felszabadult emberi erőforrást a társaság más területekre csoportosítja át, ennek köszönhetően közvetett módon más munkafolyamatok is hatékonyabbá váltak. Az új gép beszerzésével új távlatok is nyíltak a társaság számára. A gép üzembe állításával jelentősen csökkent a munkahely légterébe kerülő, egészségre káros por is.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a 15 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.csercsics.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Csercsics Antal

Elérhetőségeink: telefonszámunk:+36 (94) 540650,
E-mail címünk: [email protected]
A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00184
Befejezés időpontja: 2018.04.27.; Támogatás aránya: 48,26%
A támogatás összege: 15 000 000 Ft