• de

Kínálat bővítés: Magasfényű festett frontok

Cégünk vezetősége az elmúlt egy évben lázasan dolgozott azon, hogy a magasfényű festett frontok gyártásához szükséges feltételeket előteremtse, illetve, hogy munkatársaink a kellő tudást megszerezzék, mind elméletben, mind gyakorlatban.

Mikor a fenti feltételek teljesültek, a gyártást megkezdtük, eleinte viszont csak saját toronyi üzletünk vásárlói számára tettük elérhetővé a terméket. Célunk az volt, hogy gyűjtsük a visszajelzéseket, tapasztalatokat, melyekből tanulni, fejlődni tudtunk és csak akkor adjuk nagyobb körben vásárlóink tudomására az újdonságot, mikor az már biztonsággal, jó minőségben gyártható.

Ez a pont most érkezett el, az árlistát az alábbi linkre kattintva tudják elérni.

A dokumentumban minden fontos információt feltüntetünk.
Az árak nettó listaárak, melyekből a partner kedvezmény adható.
Magasfényű festésről lévén szó, marásmintáink közül csak pár típus választható.

Kiemelnénk, hogy az árazást igyekeztük egyszerűsíteni, a marásmintán túl befolyásoló tényezők a következőek:
– fehér vagy színes festés
– hátoldal típusa (fehér laminált, vagy színazonos selyemfényű).
Valamint a RAL és NCS színskálák bármely színe elérhető!

Várjuk megtisztelő megrendeléseiket és referenciaként kérem, tekintsék meg termékeinkből az egyik partnerünk (Fakukacok) kivitelezésében készült, a levélbe is beillesztett képeket.

u.i.: Természetesen selyemfényű festett frontjaink továbbra is elérhetőek, a már korábban kiadott árlista és katalógus alapján! A fejlesztéseknek pedig még nincs vége, de további információkat jelenleg még nem szeretnénk közölni.

Magasfényű árlista