• de

Koronavírus tájékoztató

A kialakult helyzet okán, a meghozott rendelkezéseket betartva, üzletünk nyitva tartási rendjét az alábbiak szerint módosítjuk:

Hétfőtől péntekig 8.00-15.00 óra között
Szombaton 8:30-12:30 között

Ezúton kérjük Önöket, hogy a rendeléseiket lehetőség szerint elektronikus úton juttassák el részünkre, melyet a nap 24 órájában bármikor megküldhetnek a következő formákban:
– email-ben a [email protected] vagy az [email protected] címre
– online felületeinken (webshop, online lapszabászati rendelő)

Folyamatban lévő rendeléseikről információt nyitva tartási időben a következő telefonszámokon kaphatnak, illetve ezen információkkal kollégáink folyamatosan keresni fogják Önöket:
0036 94 540650
0036 94 540655
0036 30 6201756

Üzletünkben a kiszolgálás „patika” rendszerben történik. Kérjük Önöket, egy időben max. 2 fő Vásárló tartózkodjon az eladótérben, az Önök és Munkatársaink egészségének megóvása érdekében.
Tilos minden fizikai érintkezés cégünk alkalmazottjával, továbbá lehetőség szerint kérjük törekedjen a minimum 1 méter távolság megtartására.

Segítse a gyors kiszolgálást azzal, hogy megrendelését előre átküldi e-mailben, majd telefonon egyeztetett időpontban érkezik üzletünkbe. A megrendelt árut előre összekészítjük, így az áru átadás-átvétele mindössze néhány percet vesz igénybe.

Kérjük Önöket, amennyiben módjukban áll a kártyás illetve az előre utalásos fizetési módot részesítsék előnyben, illetve cégünknél Paypal fizetési lehetőség is van a [email protected] címet használva (Paypal fizetés esetén a megrendelés, vagy bizonylat számot mindig tüntessék fel).

Ezen kívül tényleg nagyon kérünk mindenkit, aki náthás, lázas, köhög stb., vagy az elmúlt hetekben külföldön járt, 2 hétig ne jöjjön hozzánk! Ígérjük, hogy az esetleg itt lévő megrendelése 2 hét elteltével is meglesz és nem fogunk tárolási költséget felszámolni!
A készáru raktár kivételével üzemi területre belépni TILOS!

Alapanyag és áru beszerzés jelenleg folyamatos. Raktáraink jól feltöltöttek, de bizonyos esetben hosszabb átfutási, vagy beszerzési problémákkal, hiányokkal már számolni kell!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Cégünk mindaddig áll az Önök rendelkezésére, amíg ez nem ütközik bármilyen kormányzati vészhelyzeti rendelkezéssel.

Az utóbbi hetek jelentős Forint gyengülése, a beszállítói áremelések miatt hamarosan drasztikus áremelésekre fogunk kényszerülni!