• de

Category: Blog

Vidéki stílus, a legromantikusabb trend otthonodba

A vidéki stílus évek óta hódít az enteriőr trendek között, bizonyítva azt, hogy ez a lakberendezési irányzat bizony elévülhetetlen bájjal bír. Tarts velünk és ismerd meg a legfontosabb ismertetőjegyeit, hogy inspirálódhass a következő lakásfelújításra!

4+1 hasznos tanács, ha bútorvásárlás előtt állsz

A bútorok töltik meg a lakást élettel. A megfelelően kiválasztott darabok sokáig velünk maradnak és minden egyes használattal kényelmesebbé, hangulatosabbá, teljesebbé teszik az otthon töltött időt. Segítünk, hogyan fogj hozzá a bútorvásárláshoz úgy, hogy hosszú távon elégedett lehess választásoddal!

3+1 tipp, hogyan válassz okosan étkezőszéket

Szeretnéd teljes kényelemben élvezni az étkezéseket? Akkor ne csak az étkezőasztalra fordítsd a figyelmedet, hanem találd meg hozzá a tökéletes étkezőszékeket is. Ezúttal 3+1 tippel segítünk a választásban!

Hogyan rendezd be a családi nyaralót?

A kisebb nyaralók, víkendházak gyakran képezik a családi örökség részét. Ha te is abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rendelkezésedre áll egy kedves kis nyaraló a hétvégi pihenéshez, adunk néhány tippet, hogyan újítsd fel, hogy a kényelmedet szolgálja.

5 tipp, hogyan válassz konyhabútort!

Álmaink konyhája tágas, komfortos, lehetőség szerint napfényes és kézre áll benne minden konyhabútor, kiegészítő. Bár a valóságban nem minden konyha rendelkezik a felsorolt paraméterekkel, azért sokat megtehetünk, hogy a bútorok használata biztosan kényelmes és praktikus legyen. Segítünk, hogyan!

Bútorválasztás, okosan – Hogyan kerüld el a gyenge minőségű darabokat?

Amikor éppen berendezed vagy felújítod az otthonodat, gyakran megesik, hogy első látásra szerelembe esel egy-egy új bútordarabbal. Nem kérdés azonban, hogy van néhány fontos szempont, amelyet érdemes számításba venned a vásárlás előtt, hogy ne okozzon csalódást a legújabb szerzeményed. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 kulcstényezőt, amelyekkel kiszűrheted a silány minőségű bútorokat. Tarts velünk!

Japandi – Az elegancia és a természetesség stílusa

A Japandi enteriőrstílus 2020-ban hódította meg a lakberendezőket, és idén is meghatározó irányzat. Harmóniája a legtöbb modern vonalat követő lakásban letisztult és egyben otthonos összhatást kelt. Tarts velünk és ismerd meg a Japandi enteriőr ismertetőjegyeit, ha szeretnél friss lendületet vinni otthonod hangulatába!

3 fontos fabútor, amibe érdemes beruháznod

Amikor bútorvásárlást tervezel, érdemes több szempontot is megfontolnod. Cikkünkkel ezúttal abban igyekszünk segíteni, melyek azok az alapbútorok, amelyeket érdemes fából készíttetned vagy vásárolnod. Kitérünk a miértekre és adunk néhány hasznos tippet is. Tarts velünk!