• de

Category: Blog

Kiskedvencek a házban – a békés együttélés lépései

Az állatok a természetbe valók – gondolják sokan. Ráadásul még többen vannak azok, akik úgy vélik, a kisállatok nem lakásba valók, a kertben a helyük. Ezek ellenére mégis érezhetően nő a kiskedvencek otthoni tartása, ami nagyban befolyásolja az otthon kialakítását és rendben tartását is. Lássuk, mire érdemes figyelni!

Kis hely, nagy ötletek – avagy így alakítsd ki otthonod speciális helyiségeit

Sokan úgy érzik, hogy amit nem lát idegen szem, az nem igényli ugyanazt a figyelmet, mint otthonuk többi helyisége. Így marad sokszor átgondolatlan, strukturálatlan és gyakran rendetlen a kamra, a padlás, a garázs és az egyéb “kiszolgáló” funkcióval bíró helyiségek. Elmondjuk miért érdemes odafigyelni ezekre is, és hogyan rendezheted be praktikusan.

Hogyan válassz gardróbszekrényt?

Otthonunkat berendezni nehéz feladat. Mindannyian jól átlátható és mindent elnyelő gardróbról álmodunk, ám ahhoz, hogy ezt meg tudjuk valósítani, alaposan át kell gondolnunk az igényeinket és a lehetőségeinket egyaránt. Lássuk, milyen egy igazán jó gardrób és hogyan választhatod ki a neked leginkább megfelelőt!

Fakezelés lépésről lépésre

Fa nélkül elképzelhetetlen az életünk. Az általa előállított oxigén gondoskodik az életben maradásunkról, csodálatos megjelenése pedig a szemünket gyönyörködteti. A mindennapjaink és otthonunk meghatározó alapanyaga a fa, elengedhetetlen tehát, hogy körültekintően bánjunk vele.

Többfunkciós komódok a praktikusság jegyében

Egy lakás otthonossága sok mindentől függ, de kétségtelen, hogy a praktikusság minden esetben fontos tényező. Az élhető helyiségek, a megfelelő kialakítás, és a bútorok használhatósága is hozzájárul ahhoz, hogy igazán otthon érezzük magunkat.

Nagy fába vágtuk a fejszénket – Bemutatjuk a legjobb fa alapanyagokat

Korábbi cikkeinkben már többször említettük: a fa a mindenünk. Nem véletlenül, hiszen fából igazán szép, egyedi és tartós bútorok készíthetőek, ami miatt nem csak a használatuk, de elkészítésük is élvezet. Nem mindegy azonban, hogy bútorainkhoz milyen fafajtát választunk. Lássuk, mire érdemes figyelni a megfelelő fa bútor kiválasztásánál!

Vidéki stílus, a legromantikusabb trend otthonodba

A vidéki stílus évek óta hódít az enteriőr trendek között, bizonyítva azt, hogy ez a lakberendezési irányzat bizony elévülhetetlen bájjal bír. Tarts velünk és ismerd meg a legfontosabb ismertetőjegyeit, hogy inspirálódhass a következő lakásfelújításra!