• de

Kategória: Blog

A konyhád 3 legfontosabb funkciója

A konyhabútorok, valamint a nagy konyhai gépek a legfontosabb részét képezik a konyhának. Így nem csupán a stílust, de kialakítást illetően is fontos jó döntéseket hozni. Válassz okosan, hogy a konyha megkönnyítse a mindennapokat!

A jól felszerelt konyha 5 ismérve

A tapasztalatok azt mutatják, gyakran a konyha a lakás lelke. Itt történik számos fontos dolog, a finom étkezésektől a jóízű beszélgetésekig. Így könnyen bosszúságot okozhat, ha nem elég praktikus és kényelmes a kialakítása. Cikkünkben megosztjuk veled, szerintünk melyek a jól felszerelt konyha legfontosabb ismérvei, hogy mindig örömmel léphesd át a küszöbét!

Színezd újra! – Segítség, felújítok!

Költözésre ritkábban, frissességre annál gyakrabban vágyunk. Lakásunk megújítása a  bútorok átrendezésével, néhány új színnel vagy egy-egy jól megválasztott kiegészítővel akár néhány havonta is lehetséges. A tél beköszönte előtt újíts és költöztess frissességet a lakásodba! Tarts velünk, mert segítünk kiválasztani a megfelelő színeket!

5+1 praktikus fiók a konyhában

Legyen szó bármilyen méretű konyháról, az ott töltött idő akkor élvezhető igazán, ha praktikusan alakítjuk ki a helyiséget. Mit értünk ez alatt? Lehetőleg jusson elegendő hely minden konyhabútornak és konyhai eszköznek. Számos szuper megoldás segít bennünket ebben, különösen az ötletes fiókok. 

Konyhasziget vagy konyhapult? – 3 érv a konyhasziget mellett

Talán nem túl nagy merészség kijelenteni, hogy a modern háziasszony vágya a minél nagyobb és nyitottabb konyha. Ez persze nagyban függ az otthon méretétől és a tér adottságaitól, de bátran kijelenthetjük: aki teheti, szívesen alakít ki manapság nagy konyhát és hozzá konyhaszigetet.

Étkezőasztalt keresel? Íme a 4 legfontosabb szempont!

Az étkezőasztal több egyszerű bútornál. A családi élet központi darabjává válhat, hiszen körülötte zajlanak a közös étkezések, itt kezdődik és itt ér véget a nap egy kiadós reggeli és finom vacsora keretében, amely során nagy beszélgetések és szép pillanatok várnak ránk. Érdemes hát körültekintően kiválasztani!

Hogyan kezdj hozzá konyhád megtervezéséhez?

A konyhatervezés nem könnyű. Számos alaposan átgondolt döntést kell hozni ilyenkor, azonban ez talán mégis a könnyebbik része. Nehezebb ennél, hogy egyáltalán hogyan is kezdj hozzá az új konyhád megtervezéséhez? Segítünk!

Tökéletes konyhafal? Tedd fel a pontot az i-re!

Minden otthonban vannak olyan felületek, melyek kialakításakor nem elegendő pusztán azt számításba venni, mi tetszik igazán – a praktikumra is ügyelni kell! A konyha különösen kényes helyiség, így az ott felhasznált anyagok is alapos átgondolást igényelnek. Segítünk dönteni!