• de

Kategória: Blog

Éleszd fel otthonod valódi fából készült bútorokkal!

A fa az egyik legelterjedtebb bútor alapanyag az egész világon. Népszerű, hiszen tartós, ráadásul számos különféle módon alakítható, felhasználható: számunkra nincs szebb a fából készült bútoroknál! Bár az utóbbi években a tömörfa háttérbe szorult, most újra trend a természetesség, így reneszánszukat élik ezek a fabútorok is.

Tudatosság a faiparban – Így támogatjuk mi a környezetet

Az elmúlt évtizedekben globálisan egyre nő az emberiség fogyasztása. Mindez hatalmas felelősséget rejt magában, hiszen a fogyasztás megnövekedésével rendkívüli mértékben terhelhetjük a környezetünket. Ezért fontos, hogy életünkben a lehető legtudatosabbak legyünk valamennyi területen, így a munkánk során is.

Feng shui – Így alakítsd ki az otthonodat 2020-ban

Új év, új élet! Januárnak a legtöbben néhány fogadalommal és újult erővel vágunk neki. Ahhoz, hogy ez a lendület kitartson és hűen követni tudjuk elképzeléseinket, fontos a kiegyensúlyozott, harmonikus élet megteremtése. Ehhez első lépés a környezetünk rendezett kialakítása. Lássuk, mit ajánl a feng shui a harmónia eléréséhez!

3+1 ötlet térelválasztáshoz

A nagy, nyitott terek egyre népszerűbb enteriőr megoldások. Míg régebben a különálló helyiségek kialakítására törekedtek az építészek, ma már az egybenyitott terek hódítanak, mind az otthonok, irodák esetében. Nem mindenkinek praktikus azonban ez a kialakítás. Ha te is azon gondolkozol épp, hogyan lehetne ízlésesen felosztani a rendelkezésedre álló teret, olvass tovább!

Milyen az ideális nappali?

Milyen az ideális nappali? Éppen olyan, mint az ideális nappali bútor: mindenki számára más és más. Mégis vannak olyan alapkövetelmények, amelyekre oda kell figyelni a berendezés során ahhoz, hogy otthonunk az ízlésünk mellett a kényelmünket szolgálja.

Festés vagy tapétázás?

A lakásfelújítás vagy átalakítás számos nagy döntéssel jár. Ilyen az is, amikor választanunk kell, hogy tapéta vagy festék díszítse a falakat. Nem könnyű kérdés, azonban mivel a fal meghatározza a helyiségek hangulatát, érdemes megfontolni a választást. Tarts velünk, mert ezúttal ebben leszünk segítségedre! 

Retro és nosztalgia, avagy ez maradt ránk a ‘70-es évekből!

Ha a ‘70-es évekre gondolunk, elsők között jutnak eszünkbe a panelházak. Négy és tíz emeletnyi építmények, amelyek nem csak küllemüket, de lakásaikat tekintve is tipikusak voltak: kockaépületek, jellegzetes berendezések, amelyek napjainkra igazi retro darabokká értek. Lássuk, mi maradt nekünk 2019-ben retro bútor fronton!

3+1 praktikus ötlet előszobához

Az előszoba azon kevés helyiségek közé tartozik otthonunkban, amelyre hajlamosak vagyunk a szükségesnél kevesebb energiát és fantáziát fordítani. Érdemes ezen változtatni, hiszen ez lakásunk előtere, az első benyomás szempontjából meghatározó része. Tippjeinkkel segítünk, hogyan gondold újra!