• de

Category: Blog

Az ideális fürdőszobabútor nyomában

Január elsejével sokan tesznek különféle újévi fogadalmakat. A naptár átfordulással életünkben is fordulatot várunk, ám ezért tenni is érdemes. A sikeres emberek zöme egyetért abban, hogy a jól indított reggel a kulcs az eredményes nap felé. A reggel pedig mindenkinek a fürdőszobában indul. Ezért sem mindegy, milyenné alakítjuk ezt a helyiséget.

A harmonikus otthon 5 alapszabálya

Kövessünk bármilyen lakberendezési trendet, a cél legtöbb esetben ugyanaz: egy igazán harmonikus otthon kialakítása. Számos módon tehetünk a vágyott harmóniáért, van azonban néhány alapszabály, amelyekre minden esetben érdemes ügyelnünk. Lássuk, melyek ezek!

A gyerekszoba elmaradhatatlan bútorai – 3. rész – Belépve az iskola kapuján…

A gyerekszobába lépve könnyen elfog minket a nosztalgia érzése. “Hiszen még csak most született meg, máris iskolába megy!?”- hagyja el évkezdéskor sok szülő száját. Ráadásul nem csak az idő gyors múlásával kell megbarátkoznunk, a lakásunkat is folyamatosan a változó igények mentén kell alakítanunk. Lássuk, milyen egy kisiskolás saját birodalma!

Térelválasztó 1X1 – így hozz ki többet a rendelkezésedre álló helyből

A legtöbben akkora otthonról álmodunk, ahol minden számunkra fontos dolog elfér. Van elég hely az összes tárgyunknak, emlékünknek, és mi magunk is kényelmesen mozgunk benne. Ideális esetben ez több különálló helyiség által valósul meg, azonban sok esetben nem adott ez a körülmény. Íme néhány igazán praktikus ötlet, ami térelválasztóként szolgálhat ilyenkor!

3+1 ötlet a hangulatos otthonhoz – Nappali – 1. rész

A nappali otthonunk meghatározó helyisége, életünk egy fontos színtere – különösen, ha sok időt kell éppen otthon töltenünk… A tökéletes nappali kialakítása éppen ezért nagyon fontos, hiszen annak hangulata jelentősen befolyásolja a miénket is. Lássuk, mire érdemes figyelni, hogy a nappali igazán hangulatos legyen!

Vigyél meleget otthonodba – a mediterrán stílus

A hideg idő beköszöntével minden lehetséges módon igyekszünk meleget csempészni otthonunkba. Nem csak a gyertyák és meleg plédek hozhatnak megoldást, hiszen egy jól megválasztott design állandó meghitt hangulatot kölcsönöz. Ilyenek a mediterrán stílusú bútorok, színek, megoldások is. Kalandozz velünk melegebb tájakra!

A tökéletes világítás nyomában

Az otthonod kedvedre való megvilágítása ma már egész más miatt számít luxusnak, mint néhány évtizede. Korábban nem volt lehetőség arra, hogy bármikor lámpát kapcsoljunk, most pedig az ökológiai lábnyomunk csökkentése miatt szükséges odafigyelve megterveznünk a fényforrásokat. Lássuk, hogyan érdemes kialakítani a megfelelő világítást otthonunkban!

A kisgyermekek birodalma – A gyerekszoba elmaradhatatlan bútorai, 2. rész

Amikor egy otthonba új családtag érkezik, kétségtelen, hogy rengeteg minden megváltozik általa. Nincs ez másként a lakás berendezését illetően sem, hiszen egy új jövevény saját szobát, de legalábbis saját kis teret igényel. Lássuk, hogyan változik a gyerekszoba a kis lakója cseperedésével!