• de

Category: Blog

Vissza a természetbe – Kerti bútorokkal a tökéletes kertért

A jó idő beköszöntével mindenki – akinek akár egy kis méretű kertje vagy csak néhány négyzetméternyi erkélye van – elkezd annak berendezéséről gondoskodni. Még a legkisebb területű szabadtérre is igaz az, hogy a megfelelő bútorokkal berendezve, kellemes hangulatot teremt, miközben növeli otthonunk életterét.

Hogyan ápold tömörfa bútoraidat? – 3 tipp

A fabútorok időtálló darabok, amelyek melegséget sugárzó és naturális összhatással varázsolnak a lakásból igazi otthont. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a fa természetes szépségét, megfelelően kell ápolnod fabútoraidat, különösen, ha tömörfáról van szó. Cikkünkkel most ebben segítünk neked!

Hogyan válassz festett bútorfrontot?

Néhány éve a bútorpiacon a fóliázott frontok igen nagy népszerűségnek örvendtek. Ahogyan a tömörfa-bútor trendet a fóliázott követte, úgy nyert teret magának az utóbbi években a festés. Lássuk, milyen lehetőségek vannak manapság, ha egyedi bútort szeretnénk!

Izgalmas enteriőr, természetes anyagokkal

Időről időre visszatér az otthonokba a természetesség. Számtalan lehetőséget rejt magában, hiszen a természet a legkülönfélébb anyagokkal gazdagít minket. Natúr hatást csempészhetünk otthonunkba például fa, kő, tégla, len vagy bőr berendezési tárgyakkal, de óvatosnak kell lennünk, hiszen könnyedén lesz unalmas és egyhangú a végeredmény. Íme néhány tipp, hogyan teremtsünk a természetességgel izgalmas megjelenést.

3+1 ötlet a hangulatos otthonhoz – Hálószoba – 2. rész

A hálószoba különleges helyiség. Gyermekként gyakran nem értékeljük a saját szobát, felnőttként azonban felértékelődik. Ez az a kuckó, ahova éjszaka elvonulhatunk, ahol olvashatunk, pihenhetünk, vagy más, kedvünkre való tevékenységeket űzhetünk. Nem mindegy tehát, milyen hangulatban tesszük mindezt.

Az ideális fürdőszobabútor nyomában

Január elsejével sokan tesznek különféle újévi fogadalmakat. A naptár átfordulással életünkben is fordulatot várunk, ám ezért tenni is érdemes. A sikeres emberek zöme egyetért abban, hogy a jól indított reggel a kulcs az eredményes nap felé. A reggel pedig mindenkinek a fürdőszobában indul. Ezért sem mindegy, milyenné alakítjuk ezt a helyiséget.

A harmonikus otthon 5 alapszabálya

Kövessünk bármilyen lakberendezési trendet, a cél legtöbb esetben ugyanaz: egy igazán harmonikus otthon kialakítása. Számos módon tehetünk a vágyott harmóniáért, van azonban néhány alapszabály, amelyekre minden esetben érdemes ügyelnünk. Lássuk, melyek ezek!