• de

Category: Blog

Bútorválasztás, okosan – Hogyan kerüld el a gyenge minőségű darabokat?

Amikor éppen berendezed vagy felújítod az otthonodat, gyakran megesik, hogy első látásra szerelembe esel egy-egy új bútordarabbal. Nem kérdés azonban, hogy van néhány fontos szempont, amelyet érdemes számításba venned a vásárlás előtt, hogy ne okozzon csalódást a legújabb szerzeményed. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 kulcstényezőt, amelyekkel kiszűrheted a silány minőségű bútorokat. Tarts velünk!

Japandi – Az elegancia és a természetesség stílusa

A Japandi enteriőrstílus 2020-ban hódította meg a lakberendezőket, és idén is meghatározó irányzat. Harmóniája a legtöbb modern vonalat követő lakásban letisztult és egyben otthonos összhatást kelt. Tarts velünk és ismerd meg a Japandi enteriőr ismertetőjegyeit, ha szeretnél friss lendületet vinni otthonod hangulatába!

3 fontos fabútor, amibe érdemes beruháznod

Amikor bútorvásárlást tervezel, érdemes több szempontot is megfontolnod. Cikkünkkel ezúttal abban igyekszünk segíteni, melyek azok az alapbútorok, amelyeket érdemes fából készíttetned vagy vásárolnod. Kitérünk a miértekre és adunk néhány hasznos tippet is. Tarts velünk!

Vissza a természetbe – Kerti bútorokkal a tökéletes kertért

A jó idő beköszöntével mindenki – akinek akár egy kis méretű kertje vagy csak néhány négyzetméternyi erkélye van – elkezd annak berendezéséről gondoskodni. Még a legkisebb területű szabadtérre is igaz az, hogy a megfelelő bútorokkal berendezve, kellemes hangulatot teremt, miközben növeli otthonunk életterét.

Hogyan ápold tömörfa bútoraidat? – 3 tipp

A fabútorok időtálló darabok, amelyek melegséget sugárzó és naturális összhatással varázsolnak a lakásból igazi otthont. Ahhoz, hogy sokáig élvezhesd a fa természetes szépségét, megfelelően kell ápolnod fabútoraidat, különösen, ha tömörfáról van szó. Cikkünkkel most ebben segítünk neked!

Hogyan válassz festett bútorfrontot?

Néhány éve a bútorpiacon a fóliázott frontok igen nagy népszerűségnek örvendtek. Ahogyan a tömörfa-bútor trendet a fóliázott követte, úgy nyert teret magának az utóbbi években a festés. Lássuk, milyen lehetőségek vannak manapság, ha egyedi bútort szeretnénk!

Izgalmas enteriőr, természetes anyagokkal

Időről időre visszatér az otthonokba a természetesség. Számtalan lehetőséget rejt magában, hiszen a természet a legkülönfélébb anyagokkal gazdagít minket. Natúr hatást csempészhetünk otthonunkba például fa, kő, tégla, len vagy bőr berendezési tárgyakkal, de óvatosnak kell lennünk, hiszen könnyedén lesz unalmas és egyhangú a végeredmény. Íme néhány tipp, hogyan teremtsünk a természetességgel izgalmas megjelenést.

3+1 ötlet a hangulatos otthonhoz – Hálószoba – 2. rész

A hálószoba különleges helyiség. Gyermekként gyakran nem értékeljük a saját szobát, felnőttként azonban felértékelődik. Ez az a kuckó, ahova éjszaka elvonulhatunk, ahol olvashatunk, pihenhetünk, vagy más, kedvünkre való tevékenységeket űzhetünk. Nem mindegy tehát, milyen hangulatban tesszük mindezt.