• de

Szállítási információk

A webáruházunkban leadott rendelés akár a visszaigazolást követő 24/48 órán belül átvehető otthonában, munkahelyén, az ország bármely pontján, amennyiben a rendelésben szereplő termék(ek) raktáron van(nak) raktárunkban, és ügyintézőnk e-mailben visszaigazolta rendelését. Csomagfeladás kizárólag a raktárból történik. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet, központi raktár pozitív készlete esetén.

Belföldi Szállítás munkanapokon, munkaidőben történik. A szállítási díj csak a küldemény megadott címre történő kiszállítását tartalmazza, de nem tartalmaz beüzemelési, rakodási, pakolási vagy egyéb költséget. Vevő kizárólag belföldi címre kérhet futárral történő szállítást. Eladó az ugyanazon megrendelésben megrendelt tételeket több küldeményre bontva is küldheti, amennyiben a megrendelés teljes súlya a 10 kilogrammot meghaladja

A kiszállítást a Royal-Sprint Futárszolgálat végzi, amelynek díjai országosan a következők:

24 órás Express szállítás (eseti megbízás)

Súly Országos árlista (bruttó)

 0,1 –   5 kg 2540
 5,1 – 10 kg 2794
10,1 – 20 kg 3302
20,1 – 30 kg 3937
30,1 – 40 kg 5207
40,1 – 50 kg 6223
50,1 – 60 kg 7112
60,1 – 70 kg 8128
70,1 – 80 kg 9144
80,1 – 90 kg 9906
90,1 – 100 kg 10922
100 kg felett 76 Ft/kg
  2./ Raklapos küldemények:
Standard díj: 15.240.- ft/ rakat  + 635 ft/cím

Saját gépjármûvel történõ kiszállítás esetén utánvételi díjat nem számolunk fel.

Saját gépjármûvel történõ kiszállítás esetén, a raklap súlya nem kerül díjazásra.

A fenti kedvezményes kiszállítás, heti egyszeri alkalomra érvényes, minden további kiszállításnál a tényleges költségeket számoljuk fel.

Utánvételi díjként – ahol szükséges – 500 Ft + ÁFA összeget számolunk fel.

Az egyszeri nettó 500.000.- forintot meghaladó vásárlás kiszállítása díjmentes!

A WEB áruházas rendeléseket is a fenti árakon szállítjuk ki.

A saját autós kiszállításra érkezõ megrendelések kiszállítására, akkor is a fenti árazást alkalmazzuk, ha futárszolgálattal szállítunk és a szállítási költség magasabb lenne.

3 méternél hosszabb szerelvények /vízzárók/ szállítását csak 3 méternél kisebb darabokra elvágva tudjuk biztosítani.

Munkalapok, lamináltlapok és egyéb lapféleségek szállítását egészben nem tudjuk biztosítani, darabolva kb. 2 m2-es méretig.

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! Az árak érvényesek a visszavonásig, módosításig!

Fontos

Készpénzes fizetés választása esetén a Royal-Sprint futár az átvétel időpontjában 500 Ft + Áfa készpénzfizetési pótdíjat számol fel a vásárlásért.

A feltüntetett árak tartalmazzák a csomagolás költségét.

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető.

A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függően teljesítjük.

A súlyértékek a valós, összesen mért súlyt jelentik.

A kiszállítás előtt, a telefonos egyeztetés alapvetően szükséges. A megrendelés rendszerünkben történő feldolgozása után munkatársunk a megadott telefonszámon fog jelentkezni. Amennyiben ezen feltétel a megrendelő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!

A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, előlegszámla alapján. Előreutalás esetén a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni.

Az új adótörvényeknek megfelelően 2013. januártól Cég, Alapítvány, vagy adószámmal rendelkező magánszemély esetén a számlán fel kell tüntetni az adószámot. Így rendelés esetén kérjük a megjegyzésben küldjék el az adószámot, bolti vásárlás esetén pedig adják meg Kollégáknak.
ÁFA-s számla igényt kérjük előre jelezze, utólagosan nem áll módunkban kiállítani.

Garanciális ügyintézés (termék csere) a házhozszállítással megrendelt termékek esetében postai úton is intézhető, a hibásnak vélt terméket a számlán szereplő címre lehet visszaküldeni, az eredeti okmányok (számla, garancialevél) és a pontos hibaleírás kíséretében. Erről az előzetes írásbeli jelzést a e-mail címre kérjük küldeni.

A bevizsgált, hibátlan termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli, ezért kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy a beküldeni kívánt tétel valóban hibás-e.

Az üzletben személyesen átvett alkatrészek garanciális ügyintézésére továbbra is kizárólag személyesen van lehetőség.

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

a távollevők között kötött szerződésekről

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében Ön a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket az Eladónak (Csercsics Faipari Kft.). Az elállási jog nem vonatkozik olyan termékre, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, – nem előre gyártott termék, amelyet a fogyasztó utasítása alapján állítunk elő – ilyenek: lapszabászati termékek, bútorfrontok. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Csercsics Faipari Kft. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Az elállás joga a www.csercsics.hu webáruházban vásárolt azon termékekre vonatkozik, melyeket a megrendelő bontatlan, vagy bontott, nem használt, minden tartozékával együtt hiánytalan csomagolásban visszajuttat az Eladó címére, a vásárláskor kapott eredeti számla csatolásával. Elállás esetén a Csercsics Faipari Kft. a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát az Ön részére a megadott bankszámlaszámra.

Kivonat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből: „20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

aa) a terméknek,

ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,

ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától

számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.”

A rendelet további részletei megtekinthető az alábbi weboldalon:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR&celpara=#xcelparam

Amennyiben további kérdés vagy kérés merülne fel egy megrendeléssel kapcsolatosan, úgy munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésükre.

Házhozszállítással leadott internetes megrendelésekkel kapcsolatosan hívható információs vonal: +36/94-540-650