• de

Egyedi bútor ajánlatkérés

1. LÉPÉS: ajánlatkérés adatainak megadása

A jobb oldali mezőket kérjük megfelelően kitölteni!
Bútorkészítéshez a beméretezett bútor vázlatrajzát, az elképzelés fényképét (lehet ez bármilyen interneten talált), a helyiség méretét, alaprajzát (konyháknál ablak, ajtóméretek is), kérjük feltölteni. A bútor elkészítéséhez szükséges anyagok színkódjának, nevének megadása az Üzenet mezőben történjen, egyéb fontos közlendők megadásával, például beépítendő vasalatok, munkalap összemarás, konyhagép igény.

2. LÉPÉS: ajánlat/látványterv elkészítése

A feltöltött információk alapján ingyenes ajánlatot készítünk, mely nem kötelező érvényű! Igény esetén a bútorról látványtervet készítünk, mely bonyolultságtól függően maximum bruttó 19.050 Ft és előre fizetendő, melyhez előleg számlát állítunk ki.

3. LÉPÉS: felmérés, gyártás

Amennyiben ajánlatunk (és az esetleges látványterv) elnyerte tetszését, úgy a helyszíni felmérés következik, ahol egy végső személyes egyeztetés és a pontos méretek felvétele után elkészítjük a tényleges ajánlatunkat. A gyártás megkezdésének feltétele 50% előleg megfizetése, határidő az épp aktuális munkáink függvényében 3-6 hét. Az ország egész területére gyártunk, szállítunk, de Szombathely 80km-es vonzáskörzetén kívüli helyszíni felmérés költségei megfizetendőek!