• de

Aktuális információk

Az alábbiakban 3 fontos információt szeretnénk megosztani Önnel!

1. Bérfóliázás
A gyártást minden esetben a legjobb tudásunk szerint végezzük, de az alapanyag minősége, kora, a felület előkészítése, a marás mélysége, mind kockázati tényező, az előzetes átvizsgálás sem garantálhatja a hibátlan végterméket.
Gyakorivá vált a „nyúzott” elöregedett ajtók bérfóliáztatása, amely további kockázatokat rejt magában, az elvárt minőség elérhetősége tekintetében.
A gyártás során sérült ajtók reprodukálása rendkívül bonyolult és néha lehetetlen, néha aránytalanul költséges, az esetlegesen felmerülő költségek a megrendelőt terhelik.

A fentiek miatt, bérfóliázást csak a megrendelő felelősségére végzünk, bérfóliázásra garanciát nem vállalunk!

Amennyiben a bérfóliázásra küldött anyagot, az előzetes átvizsgálás alapján, fóliázásra alkalmatlannak ítéljük, a szállítási költség és bármely más felmerülő költség a megrendelőt terheli.

Alapanyag: 16-22 mm lehet.
Bérfóliázást, hozott fóliával nem vállalunk.
Előre kifalcolt üveges ajtó bérfóliázását, illetve hozott fóliával bérfóliázást nem vállalunk.

2. Szállítási költségek
A fuvarozó cégek áremelései miatt a kiszállítási díjszabásunkat módosítani kényszerülünk.
Az új ártáblázatunk itt található.

3. Aktualizált Bútorfront katalógus
Az utóbbi hónapok jelentős változásokat hoztak, 2 termékkört is megszüntettünk, valamint egyéb kisebb változásokat is eszközöltünk, így a katalógusunkat aktualizáltuk.
Idén nyomtatott formában nem fogunk új kiadványt megjeleníteni, de digitális változata lesz mostantól az érvényben lévő, mely a lenti linken megtekinthető!

Aktualizált Bútorfront katalógus