• de

Bútorfront újdonságok 2018

Cégünk 20 éve gyárt bútorfrontokat és sokáig meghatározója volt a hazai piacon bevezetésre kerülő formáknak, színeknek, azonban az utóbbi években ezt a vonalat elhanyagoltuk. Úgy gondoltuk idén valami igazán újjal, trendivel, egyedivel kell előrukkolnunk, hogy újra elnyerjük bizalmát.

Ennek előzményeként az utóbbi évben szorgosan látogattuk a külföldi vásárokat, figyeltük a belsőépítészeti irányzatokat, újdonságokat, formákat, színeket, gyűjtöttük a vevői visszajelzéseket, majd 2018 elején elkezdtük a prototípus gyártásokat. Mikor ezzel kész voltunk társítottuk azokat színekhez, és megvizsgáltuk az elkészült mintákat, melyekből a jelen ismertetőt anyagot állítottunk össze.

Új fólia színeinket is vezettünk be, a minta gyártások már megkezdődtek, de képen a dokumentum végén már megtekinthetőek.

Néhány olyan újdonság, amiről pár szót érdemes/kell említenünk:
Fóliázott bútorfront gyártással indultunk, majd több éves fejlesztések révén eljutottunk a furnérozott, tömörfa, festett, akril frontokig. A 2018-as termékcsalád egy része hű maradt az alapokhoz, viszont a másik részében merész újdonságokat kerestünk, anyagok kombinálásával, mint például:
• fóliázott front fa betéttel,
• HPL-es felület fa berakással,
• lamináltlap + fa kombinációja

Várjuk visszajelzését, kérdéseit és igény esetén bemutató front vagy egyéb megrendeléseit!

Katalógusunk ide kattintva elérhető