• de

Csercsics adatbázis a Piper programban

Több éves múltra visszatekintő sikeres kooperáció eredményeként újra frissült a Piper látványtervező program, amit a magyar piac, magyarországi bútorgyártók, forgalmazók, belsőépítészek használnak. Ezáltal egy professzionális látványtervező programmá nőtte ki magát. Közel 100 frontcsalád és szín áll rendelkezésre a minták között.

Egyedi mintázatú , több bútoron átívelő minták is készíthetők.

Az adatbázis megvásárlóinak Cégünk egy további kedvezményt nyújt egészen 2016 év végéig, ami a következő:

Minden olyan frontrendelés, ami mellé Piper terv is párosul (frontrendelés mellé csatolva a Piper tervet is), a meglévő kedvezményen felül további 5% kedvezményt biztosítunk!

“A méltán népszerű Csercsics Faipari Kft. teljes, legfrissebb ajtófront és szín katalógusát megtalálhatja legújabb adatbázisunkban, a Csercsics 2016-ban. Készítsen gyönyörű látványterveket Ön is ezzel a szebbnél-szebb marásmintákat felvonultató katalógussal!”

A most elkészült 2016-os Csercsics adatbázis 1-2 apróságtól eltekintve a teljes Csercsics szortimentet tartalmazza. A hagyományos fóliás ajtókon kívül tervezhetünk a modern plexis “akril” frontokkal, ezekre tetszőleges mintát is helyezhetünk. A tömörfa és furnérozott ajtók mellett a pillérlécek, fénycsőtakarok, íves frontok és elszívókürtők is berakhatóak egy-egy látványtervbe, komplettebb és szebb összképet nyújtva ezzel a megrendelő felé.
Mostantól a legpatinásabb ajtólapgyártó katalógusa is elérhető a Piper 3D-ben.

Piper Kft.Böszörményi Andrea / info: piper [kukac] piper.hu

tel: +36/70-314-3532